Spoed – Tandartspraktijk Twigt – Hoogeveen

Welkom

Bij Tandartspraktijk Twigt dragen wij zorg voor onze patiënten en doen we er alles aan om kwalitatief goede zorg op maat te bieden. Het is voor ons heel belangrijk om een praktijk te zijn waar mensen graag komen en waar patiënten goed geholpen worden en we de tijd voor ze nemen. Ons werk is pas klaar, als de patiënt ervaart dat hij goed geholpen is!

Spoed

Begin 2023 heeft onze tandartsenkring Hoogeveen-Zuidwolde in overleg besloten om de spoeddiensten over te dragen aan de Tandartsspoedpraktijk in Zwolle, gevestigd in het Isala ziekenhuis.
Dit houdt in dat u buiten onze werktijden en in het weekend voor pijnklachten en spoed contact kan opnemen met De Tandarts Spoed Praktijk (TSP), te bereiken op het telefoonnummer: 0900-8602. Voor meer informatie, kunt u kijken op hun website

Tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdagochtend) kunt u uiteraard gewoon bellen met de praktijk. Tevens zorgen wij er voor, dat bij afwezigheid van ons het juiste telefoonnummer wordt vermeld op ons antwoordapparaat.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.