Betalen – Tandartspraktijk Twigt – Hoogeveen

Welkom

Bij Tandartspraktijk Twigt dragen wij zorg voor onze patiënten en doen we er alles aan om kwalitatief goede zorg op maat te bieden. Het is voor ons heel belangrijk om een praktijk te zijn waar mensen graag komen en waar patiënten goed geholpen worden en we de tijd voor ze nemen. Ons werk is pas klaar, als de patiënt ervaart dat hij goed geholpen is!

Betalen

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

 

Betaalwijze

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars en sturen de rekening dus niet door. De factuur krijgt u van de praktijk en kunt u op de volgende wijze betalen:

  • per pin
  • via overschrijving

U kunt vervolgens zelf de factuur opsturen naar uw zorgverzekeraar als u voor tandheelkundige zorg bent verzekerd.

 

Vragen over uw rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Bekijk hier uw factuur uitgelicht! Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

 

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.